1ο χλμ. Επαρχιακής Οδού
Πολυκάστρου-Κιλκίς
Τηλ. 23430 22400
       23430 20200
Fax: 23430 24250
       23430 20201
info@geotechniki.com.gr

Η EnGnosi είναι εταιρία με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών και την παροχή τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη δημιουργία, τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των φορέων του ευρύτερου ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η  EnGnosi διαθέτει 20ετή και πλέον εμπειρία στην εκπόνηση μελετών και στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους  τομείς και κλάδους της οικονομίας.

Η EnGnosi συγκαταλέγεται  στις πιο επιτυχημένες και αναπτυσσόμενες εταιρίες στον χώρο της και με γνώμονα την υπάρχουσα εμπειρία, την γνώση του αντικειμένου και την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την αναπτυξιακή της δράση. Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση, η επαγγελματική  συνείδηση  και η πολυετής εμπειρία των στελεχών της  EnGnosi διασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αξιοπιστίας και τη δημιουργία μιας άρρηκτης σχέσης εμπιστοσύνης και στήριξης μεταξύ της εταιρίας και των πελατών της.

EnGnosi διαθέτει ένα σύνολο έμπειρων στελεχών και συνεργατών από διάφορα επιστημονικά πεδία (γεωπόνοι, μηχανικοί, οικονομολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, γεωλόγοι κτλ.), με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να αναλάβει ολοκληρωμένα έργα και υπηρεσίες, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό όλο το φάσμα των αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης.

Η EnGnosi  έχει έδρα στη Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης  Παλαιού Σταθμού 36

Στοιχεία επικοινωνίας:

www.engnosi.com

e-mail : info@engnosi.com

Τηλ. 2310-556044

Fax. 2310-556033 

αναζήτηση
Mailing list
Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π ΚτΠ

active³ 4.7 · www.ultravision.gr · Όροι χρήσης