1ο χλμ. Επαρχιακής Οδού
Πολυκάστρου-Κιλκίς
Τηλ. 23430 22400
       23430 20200
Fax: 23430 24250
       23430 20201
info@geotechniki.com.gr

Νέα - Ενημέρωση

Σε ολιγοήμερη παράταση για το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών προσανατολίζεται το ΥπΑΑΤ
Σε διαβούλευση μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου βρίσκεται ο οδηγός των Σχεδίων Βελτίωσης κάτι που σημαίνει ότι η προκήρυξη αναμένεται να βγει αρχές Νοεμβρίου
Αφορά τους παραγωγούς που έχουν ενεργοποιήσει δικαιώματα καπνού το έτος 2009 και επιθυμούν να συνεχίσουν την καλλιέργεια του καπνού σε συνθήκες ολοκληρωμένης διαχείρησης για μια 5ετία.
άδειες γεωτρήσεων, ανανέωση άδειας γεώτρησης, νομιμοποίηση παλιών γεωτρήσεων
Σύντομα η σελίδα μας θα αναβαθμιστεί ( έγγραφη και φωτογραφική ύλη) για την καλύτερη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση του ηλεκτρονικού μας κοινού.
Μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2017 η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις των υποψηφίων στην διατήρηση και στην μετατροπή στην βιολογική διαχείριση. Η Γεωτεχνική Ανάπτυξης ενημερώνει , συμβουλεύει και αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διεκπεραίωση της αίτησης υποψηφιότητας καθώς και την συμβουλευτική και τεχνική στήριξη σε όλη την διάρκεια της 5ετίας των Μέτρων.
Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι όροι και προϋποθέσεις για την ένταξη στη Δράση 10.1.04 Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα ( κοινώς Απονιτροποίηση ) της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου.
Η Γεωτεχνική Ανάπτυξης ανταποκρίθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον των υποψηφίων που εμπιστεύτηκαν την σύνταξη των φακέλων υποψηφιότητας στα στελέχη της. Ευχαριστούμε και αναμένουμε και επίσημα τα θετικά αποτελέσματα .


αναζήτηση
Mailing list
Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π ΚτΠ

active³ 4.7 · www.ultravision.gr · Όροι χρήσης